UNHOMMEETUNFEMME




Foton från Plaza, inspirerad av Claude Lelouchs film "Un homme et une femme".
Tillägnar det här till T. Kom hem.

MYCKETNU

Det är bara mycket nu. Bloggen rinner inte ut i sanden. Jag måste bara lösa det här. Och jobba.

MARCMARCMARC



Marc Jacobs anklagas för att ha mutat sig till bästa platserna på New York Fashion Week, i 7 år!
Modevärlden upphör aldrig att förvåna haha :)

NOTSOCOLDLIVESINTHENOTSODARK



Bra dagar passerar. Bra dagar kommer. God dagars magi skulle man kunna kalla det. Lite bistrare, lite kallare men gott. Jag jobbade idag, jag jobbar i morgon men sen blir det vin-drickande med vännerna i Vasastan. Privatfest. Orka gå ut :)

Börjar bli lite julstämning. NK's julskyltning öppnar på söndag. Lovas stordåd tydligen...

KRINKBOARDSDOWNINBLACK



KR har gjort snowboards... HUR New York är Snowboards? Jag vill se Skateboards! Det är ändå roligt hur kredden blir lurade varje gång KR levererar någonting. Hela världen håller på att förvandlas till en "limited-edition-store" och varje människa med Photoshop är kung... tragiskt. "Den här t-shirten finns bara i 30 exemplar".......... trams.

Brädorna finns på Colette och är din för €300.

TSOOLTSOOLTSOOL

The Soundtrack Of Our Lives släpper nästa vecka ett nytt album. När jag satt på 4:an nu ikväll så läste jag i Metro om dom och det var då det slog mig: Dom måste antagligen vara Sveriges fulaste band. Ingen av dom klär sig särskilt bra (Skippa kaftanen, Ebbot) och alla har frisyrer Straight Out Of Bollnäs. Utseendet till trots så kan jag ärligt säga att dom är antagligen några av dom främsta musiker vi har i Sverige.

DAYSOFSUNANDJOBLESS

Jag blev klar med mitt jobb igår och kunde ägna dagen åt TV-Spel och promenerande.
Skönt, men i morgon är det jobb igen. Jag och O har promenerat idag och jag tog med kameran!



2PILLSANDAHANDGUNPLEASE



Jag har försökt övertala folk att se Departed men insett att den inte ens platsar på min egen top10-lista över filmer. Kanske inte ens topp 20 men dialogen är KNIVSKARP! Helt fantastiskt. Jag älskar den. Speciellt när han sitter hos psykologen.

Madolyn: What do you expect coming in here?
Billy Costigan: I have to come here.
Madolyn: I know you have to come here, but now that you're here, what do you want?
Billy Costigan: You want the truth? Valium.
Madolyn: You know if you lied, you would have an easier time getting what you wanted.
Billy Costigan: What does that say about what you do for a living?
Madolyn: I just think we should have a few more meetings before we even talk about prescriptions.
Billy Costigan: Look... look, I'm having panic attacks, alright? The other night I thought I was having a fucking heart attack. I puked in a trash barrel on the way over here. I haven't slept for fucking weeks.
Madolyn: Is that true?
Billy Costigan: Yeah, that's true. Alright? I said it was fucking true. I want some fucking pills and you're gonna what? You're gonna close my file? Is that what you're going to do?
Madolyn: No, I didn't close your file. I...
Billy Costigan: [angry] I thought I was supposed to tell the truth here, if only fucking here!
Madolyn: You are! You are!
Billy Costigan: Christ. I mean, a guy comes in here against every, every instinct of privacy and self-reliance he has and what do you do? What do you do, huh? You send him off on the street to score smack, is that what you do? You're fucking ridiculous!
[Madolyn hands Costigan some Valium]
Billy Costigan: [picking up the pills] Two pills? Great. Why don't you just give me a bottle of scotch and a handgun to blow my fucking head off! Are we done here with this psychiatry bullshit?
Madolyn: You know what? You can leave!
Billy Costigan: What the fuck did I just put myself through? I'm fucking out of here. And what if that was a legitimate threat? Think about it fucking hotshot!

INSPIRETOINSPIRE



Blir sjukt inspirerad av att titta på den här snutten :)

BALTIMOREANDBACK



Så, en lugn dag till ända. En lugn dag i en hetsig vecka, usch fyfan. Men :) Imorgon: jobb och kanske nå mer.
Tight ekonomi håller mig tillbaka lite men veckan kommer bli bra, mycket jobb men bra :)

Avslutar med en, enligt mig, halv-klyscha till låt men jag gillar den.
Bruce Springsteens Hungry Heart

Got a wife and kids in baltimore jack
I went out for a ride and I never went back


Puss Sov Gott
P

LEICAHERMESCAMERA



Leica lanserar tillsammans med Hermes antagligen den snyggaste kameran någonsin. Läder-exteriören kanske förblindar lite för kameran kommer inte med några större tekniska underverk men Leica gör underbara kameror och Hermes är ofta nästintill genialiska när det kommer till design. Perfect match som man säger.
Priset? Take a wild guess.

ESCAPEWHILEALLISWELL



Jag har alltid varit mycket för att fly. Fly till platser där ingen känner mig och få göra ingenting hela dagarna. Sitta på uteserveringar och dricka vin i solsken. För en månad hade jag alla förutsättningar för att fly men gjorde det inte. Nu är jag "fast" med ett jobb (som jag verkligen tycker om) men också en hel hög med ansvar här i Stockholm. Efter en lunch med S i veckan så berättade hon att hennes föräldrar hus i Cannes. Dom ska dit snart. Ska jag följa med?

ALICIAKEYSJACKWHITE



Det blir inte bättre än så här. Begåvade Alicia Keys med den absolut genialiska Jack White. AJ AJ AJ!

NOTSOLONELYWALKSINTHEDARK


ANDSHESAIDALRITELETSGO



Har varit dåligt med uppdateringar idag, tråkigt jag vet. Jag ska bli bättre (löften löften). Så dagen är slut. Jobb i morgon och sen blir det bio med A. Låt den rätte komma in blir det, läskigt kanske men bra :) Nu blir det en röd marlboro på balkongen och sen natt.

"Lite comfortably numb har ingen dött av."
Sov gott. Puss
P

HOWIWISHYOUWEREHERE



Kanske en av världens bästa låtar får avsluta dagen. Saker hamnade i mitt huvud idag efter en sen lunch med S och ett snabbt möte med A. Jag har svårt för hela kärleks-grejen. Inte svårt för att träffa tjejer. Snarare hela den här "vara-seriös"-grejen. Det börjar irritera mig lite. Hoppas ni mår bra!

Puss Gonatt
P

RENZOANDMARCSITTINGINATREE



Det verkar som vi har ett mysigt samarbete på gång. Renzo Rosso "lilla" stall Staff International SpA har värvat Marc Jacobs där även stjärnor Maison Martin Margiela, Viktor&Rolf och Vivienne Westwood trängs. Samarbetet startar till SS10-kollektionen. Jag gillar verkligen Renzo Rosso, det sättet han har byggt upp Diesel på är oslagbart bra och som ni vet sen tidigare så kan jag inte få nog av Marc Jacobs. Det här blir kul.

P

SAMERAINDIFFERENTDAYS



"...lyssna till samma regn."

EVERYMINUTEOFEVERYSECOND



Det känns som jag har hittat något slags fokus efter 8 månaders dimma. Allting vände för några veckor sen när jag såg en film. Tänker inte avslöja filmens namn här då jag fick den av en vän som ville "hjälpa mig på rätt väg". Och den förändrade hela mitt tankesätt och efter det har allting fungerat och framgångarna har varit många. Helt otroligt hur filmen kunde förändra mitt liv. Jag känner mig mer eller mindre skyldig att dela med mig av den här och föra "hemligheten" vidare. Men summan av kardem: Jag mår underbart bra.

RAINYDAYSWITHASLOWMOTIONSPIRIT



Det här vädret kommer mörda mig men jag mår prima ändå :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

NOMORENOLESSTHISWORKS



Okej så en lite tråkig dag till ända. Vädret har påverkat min dag för mycket men i morgon är det jobb och bra grejer. Slutar dagen med Kristian Anttila's Västra Frölunda som för mig från början var en låt jag hatade men efter ha sett en intervju med den extremt knepiga Kristian så ändrade jag mig. Bra låt.

Puss
P

WATCHINGSOUNDSGROWINGUP


Har precis (2-3 timmar sen) hämtat ut mina nya wayfarers. Behöver, som jag sagt tidigare, inte glasögon utan det har snarare blivit en grej för mig att jag skulle ha dom. Samtidigt vill jag också be om ursäkt för att jag uppdaterar dåligt men frukta inte, det ska bli bättre.

Puss
P

ALEXWANGHOME



Blandade känslor omger mig när jag tänker på Alexander Wang. Han är riktigt duktig på det han gör. Han är rätt jobbig person (säger jag, utan att träffat han). Han har ett skönt hem. Såg det här klippet från R29TV och hans lägenhet påminner läskigt mycket om min. Är det ingen som har ett Cribs-liknande avsnitt med han?

LADIESANDGENTLEMEN

Jag älskar mitt jobb.
Saknar och vill ha A.
Är trött.
Gonatt

fredagkväll och jag somnar innan 11. Bra jobb.

EVERYBODYSTALKINGTOME



Avslutar dagen. Har varit en lite för lång dag idag + att jag måste ut till Täby(!) innan jobbet i morgon. Orka. Men men, ska bli skönt att jobba. Sen blir det jobb hela helgen men det är rätt skönt. Ska väl försöka se nya bondfilmen också.
Puss
P

QUANTUM



Nu när biopremiären för nya bondfilmen har ägt rum så kan du även få din egen bondklocka! Omega lanserar nu en Seamaster Planet Ocean 600m "Quantum of Solace" Limited Edition. Men.... hur kul är det att ha namnet Quantum of Solace ingraverat i glaset samt 007-loggan undertill? En så fin klocka som Seamaster ska inte röras. Omega, Gör om. Gör rätt.

Länk till kampanjsidan

P

ICONS


fr v: Steve McQueen, Ian Curtis och JD Salinger

Style.com har listat ikoner som har "överinspirerat". När dom klankar ner på ikoner som Steve McQueen mfl så är dom ofta väääldigt försiktiga med vad dom skriver eftersom dom resten av tiden ägnar åt att hylla dom. Style menar att ikonerna överinspirerar vissa. Dom menar att vissa människor vaknar upp och tänker "Så, vad skulle Steve McQueen göra idag?". Många av de manliga mode-tidningarna lever på att bygga upp en "ikon-atmosfär" för läsaren och jag tror att många ser sig själva som en guidebok i jakten att bli den perfekta mannen. Självklart ligger den perfekta mannen i betraktarens öga men ikonerna är dom samma. Idiotin med att dissa stora mode- och livstilsikoner är så sjukt illa då dom räddar många av dom som har dålig smak och klär sig som Carl Bildt på Grammisgala med tanken att dom ser sjukt bra ut.

Se hela bildspelet och artikeln här.

P

CITIES



Efter ha sovit en "normal" natt (23-08) så är jag lite mer på fötterna än igår då jag inte sov alls. Jag började nya jobbet igår. Mycket var nytt. Mycket pappersarbete i början. Mycket nytt folk. Kanske inte det bästa när man inte sovit men det gick bra, Red Bull räddade mig den sista timmen. Hursom: Jag vaknade upp med ett fint sms från en tjejkompis som åker till New York idag (09.00) och det börjar bli lite av ett mönster. Vi hade precis lärt känna varandra och kommit in på det där.... kan man säga "mysigare"? Och nu åker hon iväg. Nu har det hänt 3 gånger.... börjar kännas tråkigt. Första en till Los Angeles. Sen en till Sydney och nu en till New York. Jag är kvar i Stockholm,  börjar tröttna men jag mår prima ändå.

Hoppas ni har en bra dag. Blir mer bloggande idag, lovar.
P

" YES WE CAN "



"If there is anyone out there who still doubts that in America all things are possible. Who still wonders if the dream of our founders is still alive. Who still questions the power of ourdemocracy. Tonight is your answer."

SOV



Så. Ställningen just nu alltså.... ser bra ut. Han tar hem det här. Jaja ännu en dag till ända. Riktigt bra dag. Jobbmöten om 3.5 timmar... mindre kul kanske men jag kan vila senare.
Förhoppningsvis inget jobb i helgen. Vi hörs i morgon vänner.
Puss
P



ELECTION08



Följer valet på alla möjliga sätt. Tråkigt att dagen i morgon är full av jobbmöten med start 07.00(!) annars hade jag försökt följa allt... men men. Alla pratar om att Obama är favorit, tråkigt :)

VGUEHMMS

Vogue Hommes blir bara bättre o bättre.
Nya numret: Bla. genialiska Benicio Del Toro och Dennis Hopper.
Även bilder av Terry Richardsson. KÖP KÖP KÖP!






IRAKNY

- Briljanta IRAK med Earsnot i fronten visar New York hur dom ser det.





OBAMA08


WSTEDLITTLDJS



Så, en dag till ända. Jävla seg vecka framför mig... vill strunta i den. Ingenting planerat... alls. Okej, jobb fre-lördag men annars nada... skittråkigt. Lyssna på The View's briljanta Wasted Little DJ's. Den summerar väl min helg som innehöll både mig full, spelandes skivor och poliser.
Vi hörs i morgon. Puss
P

WNTED



Just sett filmen Wanted... fan va långtråkig. Kändes lite som slöseri med tid. Men: det som gjorde att jag såg hela filmen var underbart vackra Angelina Jolie.... satan va snygg hon är. AJ AJ AJ.

HOMERLOVESOBAMA


BCKWRDS



Tänkte inleda inlägget med "jag måste sluta dricka på jobbet" men jag insåg att det kanske skulle ge en lite sne bild. Hur som helst. Jag jobbade igår, inga konstigheter. Efteråt så tog jag ett par öl (läs: öl, shots, drinkar) med alla som hade jobbat. Fan, det skulle jag aldrig gjort. Tog en taxi hemåt vid 4 och när jag väl kom hem så började det gå snett. Jag fick för mig att hjälpa tidningsutdelaren och vi delade ut tidningar i husen runtomkring i ungefär en timme innan jag ramlade hemåt igen. Helt idiotiskt och nu upptäcker jag ett kolossalt blåmärke på smalbenet (Fashion kanske?). Ingen aning om hur det hamnade där men någonting gick mycket snett igår.

HOWCOULDIFORGET?








+46 öppnade sin webshop häromdagen.
Här är den

MICKEJANSSON


Bilder: Wilson/Wenzel

Micke Jansson är väl en av få svenska fotografer som håller en hög internationell klass. Hans formel 1-bilder, som han tog "semester" för att göra, är underbara... men den riktiga magin kommer fram när man tittar på hans modebilder.

Kolla delar av hans portfolio på Wilson/Wenzel

DOCTORSANDPOLICE



Jävlar. Dagen igår var väl ingenting att hurra för. Upp tidigt och sen doktor och jobb fram till 02.00. Jag gick från jobbet kl. 02.30 och efter ha blivit visiterad och trakasserad(?) av polisen så var jag hemma vid 05.00.... svenska polisen, yes yes....... Bra jobb!

RSS 2.0