PRS



När jag och A idag sprang genom gamla stan för att hitta skydd från regnet så tänkte jag på det. Jag hatar regn... verkligen. Och för mig finns det bara en stad där jag älskar när det regnar. Visst tropiskt regn är nice men fan, regnet är bäst i Paris. Paris är den enda staden som "klär i regn". Hittade den här bilden som lägger lite tyngd bakom mina argument.

KATE x WHITE STRIPES



Jag kan inte säga att jag älskar Kate Moss. Den kärlek jag hade förvandlades till tragik för ett tag sen. Ingen speciell händelse, jag gillar knark-romantik.. till en viss grad, men hon bara sålde sig kände det som. Hur som helst. Jag är ett enormt fan av Jack White från White Stripes och låten I dont know what to do with myself är underbar så... alltsammans blev en rätt cool video. Enjoy.

Regisserad av Sofia Coppola
Cinemagrafi av Lance Acord.

EUFORI



Så för att sammanfatta senaste dagarnas bestyr och händelser.
Det har varit ett par underbara dagar.

- Fått jobb på ett av Sveriges största modeföretag.
- Gått på Håkan Hellström på Cirkus. Magiskt.
- Fått jobb på en restaurang.
- Idag: Haft en underbar promenad(?) och fika med underbara A.

Ska bli bättre på att uppdatera.... lovar.

VOTE4HOPE



MC Yogi: Obama '08 - Vote for Hope


(ber också om ursäkt för dålig uppdatering, other things on my mind)

SLEEPR



Dags att sova. Så jävla bra dag idag. I morgon är det möte vid 2 och sen är det Håkan Hellström på kvällen. Sjukt efterlängtat och det kommer bli grymt.

Puss Sov gott
P

MRC PARIS



Den MarcJacobs-affären jag varit i Paris (och frekvent besökte förut) ligger undangömt och är inget du bara råkar gå förbi och se. Den ligger precis är jag vill ha den med andra ord. Dom som vet... nu har dom öppnat en ny affär i Paris och här är en liten tour gjord av Herald Tribune

Funkar inte videospelaren så har ni länken här

SUCCESS



Så efter en dag av framgångar (ja verkligen) så har jag nu landat hemma. Mjukisbyxor, film och allt sånt väntar. Men: Tänkte dela med mig av ett rykte. Hörde av en vän att klädmärket The Stray Boys har gått i konkurs. Sjukt obekräftat och jag vet inte vad jag ska tro. StrayBoys och jag har en liten bakgrund (säger inte mer än så) och det känns som det här inte var en blixt från klar himmel. Märket har överlevt sig själv och det känns som det vore inte helt otroligt om dom faktiskt konkat. Men som sagt, "sjukt obekräftade uppgifter". Har hört med lite folk som jobbat på StrayBoys och dom har inte hört någonting så kanske det inte är sant.... vad vet jag?

Klippte mig idag också. Rockabilly-varning.
Skitsamma, nog med trams. Film, mjukisbyxor och allt sånt.
Puss
P

...


EUFORI

SLP



Nu är det dags för 6-7 timmars sömn. Ganska lång dag i morgon.
Apropå morgondagen så lanserar TopShop Kate Moss julkollektion i morgon.
Ska bli intressant och se vad dom fått fram även om namnet TopShop inte flyger så högt.

Puss
P

VANITY



Så i morgon börjar affären Fåfäng's utförsäljning på Tvålpalatset i Stockholm. Alltid tråkigt med klädesaffärer som går i graven... kan tyckas. Men i det här fallet vet jag inte. Jag har egentligen aldrig hittat någonting jag tycker om i deras affär (webbshoppen) och för att inte låta alltför hård så tycker jag dom står för "BigBrother-mode". En vän sa för ett tag sen att lågkonjukturen kom lägligt eftersom Stockholm svämmar över av sk. krimskrams-butiker. Den kommentaren tillämpar jag inte i det här fallet men vore intressant att höra om utförsäljningen är en produkt den rådande lågkonjukturen.

Utförsäljning håller på 28-30 Oktober och finns på Tvålpalatses (St Paulsgatan) i Stockholm

RIP


Bild: Rockfoto

Hellacopters konsert i helgen verkar ju varit business as usual. I Hellacopters betyder det: bra drag. Önskar jag varit där även om min lördag var grym så hade det varit kul. Men har fått höra rykten om att delar av Hellacopters inte kommer ligga på latsidan och efter årsskiftet så startas nåt nytt upp. Mycket spännande.

DSTROY


Bild: Motor Authority

Seriöst nu. Aston Martin gör dom mest underbara bilarna. Skulle mer än gärna vilja ha en men har hittills fått nöja mig med nöjet att få åka med i andras bilar. Har inte ens körkort (bor i stan vafan?). Men nu, vafan har dom gjort? Ett företag som heter Alchemist har gjort en 24-karats lack på denna Aston Martin DB9 och dom har även diamanter inbäddade i karossen. Det här är trams på så hög nivå (DAMN RUSSIANS!). Bilen ska avtäckas dagen efter premiären av nya Bond-filmen Quantum of Solace. Om jag fick bestämma så skulle dom behålla skynket på och skrota den. Trams.

Kuriosa: Bonds stuntperson i nya filmen "råkade" köra filmens Aston Martin utför en klippa och lyckades flyga 10 meter rakt ner i vattnet med 2-miljonersbilen. Några dagars uppskjuten filmning kan man leva med men vafan.... penningförstöring anyone?


WRKNG?

Så. Ändrade planer i morgon alltså. Det blir lite leisure för min del (ovanligt? haha).

Möta upp min ena chef vid lunch (lööön).
Klippning (Det har blivit långt och ska bli kortare nu).
Sen blir det lite jobbmöte/shopping (konstigt men skönt).
Kvällen är fri så känner ni er manade, ring för fika el. vin på nr: 0702830***

Puss
P
 

SLEEP



Så en vecka tar slut. Tiden går fort. Snart vinter alltså.... lagom road. Ska låsa in mig i lägenheten.

Så nästa vecka.
Måndag: Hjälpa mina föräldrar med nya köket, trist.
Tisdag: Jobbmöte hela dagen.
Onsdag: HÅKAN HELLSTRÖM PÅ CIRKUS!

Sen är det totalt oplanerat. Gillar det så.
Puss och sov gott
P

CLIFRNIACTION



Finns egentligen bara en serie jag tittar på just nu och det är Californiacation.
Har ni inte sett nåt avsnitt? Gör det. Det blir min söndagskväll. Trött nu. Puss
P

KRRRRR



Förresten: KR's blogg är inte bara grym utan det är också den enda bloggen jag följer maniskt. Sure, jag följer några andra. Bla. Michaelas på Stureplan.se och nån enstaka till men KR-Bloggen är den enda jag följer stenhårt. Ta en titt :)

KR x NIKE



Graffitimålaren (och numera entrepenören) KR har designat Air Force-skor åt Nike. Ingenting jag personligen skulle klämma i mina fötter i men klart coola skor. Har en del av KR's produkter som den "konstnärliga själ" jag är. Hans bläck går under det extremt innovativa namnet KRINK. Finns i underbar Squeeser!

Läs mer i COMPLEX MAGAZINE

JVLAR!



Okej, jag kan ha haft den bästa veckan i mitt liv. Toppat med kvällen i mitt liv. Efter jobbet så blev det Ambassadeur och White Room. Ambassadeur var ett skämt medans White Room var sinnessjukt! Vi kan summera det i en bild och en låt.

Bra så. Puss Gonatt. Vi hörs i morgon!

HELLACOPTERS



Just det... hur fan kunde jag glömma? Ikväll spelar Hellacopters på Debaser. Det blir deras sista spelning tillsammans. snyft snyft. Tråkigt men rykten säger att det blir heeelt otroligt bra ikväll. Kommer bli mer än bara deras underbara låtar. Tråkigt att ett av Sveriges bästa band går i graven men dom lämnar plats för nya talanger..... om det finns några?

WRK




Ikväll blir det jobb jobb. Jobbar fram till 2 inatt. Segt eftersom jag inte "ska" dricka alkohol.
Skönt att få jobba när det är löningshelg dock.. jävligt skönt.

Hoppas ni får en bra kväll!

RAINMAN



Rain Man räddade just min fredagkväll... jävlar vad bra den är.
Puss
P

MRC JCBS




Bilder: Style.com

Jag är inte bara ett stort fan av Marc Jacobs kollektioner utan även hans personliga stil. Jag strävar ständigt efter att hitta sköna basplagg med bra kvalité och det känns som han alltid mixar basplagg och sätter en egen touch på det. Jag är ofta väldigt lite för accessoarer som tillhör själva kläderna utan mixar isåfall hellre basplagg med accessoarer jag själv valt. Sjukt rörigt men det funkar. Less is more.

Jag är hemma ikväll. Löningshelger suger.

P

MORN



Vaknat precis.. jag sover galet länge.  Nu blir det kaffe, tidning, frukt... ja sånt.
Ha en bra dag!
Puss

LASTNITE



Så, egentligen en helt händelselös dag idag. Skönt väder. Lite fika vid stadsbiblioteket. Ny bil. Träffade A. Middag med föräldrarna. Underbara sms från M och A som gjorde min dag. Nu har jag bara lite skrivande kvar sen ska jag sova. BTW: The Lookout är en bra film, se den.

Puss

BNKSY



Min, och många andras, favorit Banksy har just nu en utställning i New York. Han har byggt upp en fejk djuraffär där han bla. satt ut McNuggets som små kycklingar (se bilden). Djuraffären klarar däremot inte mer än 20 personer åt taget men av dom få jag pratat med som varit där så är apan det häftigaste på utställningen. Banksy, som började som graffitimålare i England, har nått oanade höjder. Det tråkiga är att när man når en så hög mediahype som han gjort så kan man spotta iväg vilken skit som helst och fortfarande bli hyllad. Som tur är gör han inte det utan fortsätter leverera schyssta saker.

Om ni skulle ha vägarna förbi New York så finns utställningen på 89, Seventh Avenue South, Greenwich Village, New York och den har öppet tom. 31 Oktober.

LOOKOUT



Så igår såg jag som sagt Get Smart och efter ha kollat igenom min väns hårddisk så hittade jag även filmen The Lookout. Gillar namnet men även att underbara underbara Isla Fisher. Jag är sjukt svag där. Det blir kvällens film hursomhelst.

AURA



Jag har haft svårt för Motorola sen dom spottade iväg små limegröna telefoner som såg ut som leksaker. Dom har på olika sätt försökt återfå sin forna(?) glans genom att leverera "spännande" collabs etc dom senaste åren.... men det känns som det är nu jag börjar få tillbaka lite respekt för dom igen. Nu kommer Motorola Aura. Det är inte skärmens 16 miljoner färger, jag dregglar över. Inte heller att den klarar av en mängd format. Nej nej, här snackar vi design! Den har en, häng med nu, 62 karat safir-lins. Och titta på den, den är underbart vacker med sin runda LCD-Skärm och sitt stilrena och rostfria stålhölje. Det är kärlek, AJ AJ AJ.

Telefonen finns tillgänglig för förbeställningar och kalaset går på $2000, smakar det så.....

Telefonens reklamfilm

Motorola Aura

POWR



Så. Förutom att fika och vakna vid 2 idag så har jag varit med min pappa och hämtat hans nya bil. Jävlar i min lilla låda vilken bil. Mer info sen. Nu: Mat, bad och film.
Puss

END



Skön dag men nu måste jag sova. Var en extremt lång natt igår och inatt ska jag sova!
Lyssna på RJD2 - Ghostwriter!
Gonatt
P

FTGRF

Tog en 2-timmars promenad på djurgården med A idag. Sen mot vasastan för middag och sen hem för att se Get Smart. Sjukt trött nu och har haft en oskön huvudvärk hela dagen. Den gnager fortfarande. Ska lägga mig i sängen och kolla Entourage snart. I morgon så är det dags att hämta ut skepparkavajen från kemtvätten. Ska bli skönt att äntligen få börja använda den.

Här är iaf. lite bilder från promenaden.
Btw: Kids, Dont do mobilkamera!




BTCHBRD



Jag har lite ont i huvudet (inte bakis). Plockat i mig lite frukt och kaffe och nu blir det promenad på djurgården. Stora kameran är inte i lägenheten så det blir mobilkamera men hoppas på bra bilder o visa er sen. Tills dess: Lyssna på klassikern The Strokes - Reptilia!
Puss
P

DAG

Okey... så jag har just spelat brädspel i 9 timmar. No comments.
Hyfsad dag idag. Morgonens sms-konversation var bra däremot.

09.56. S: Hej, var är du? Jag sitter vid Stureplan.
12.34. Jag: Jag ligger i min säng och lyssnar på The Doors. Var är du?

Nu ska jag, tro det eller ej, skriva klart en novell åt en kompis.
Gonatt
P

RUNDMC



Idag rockar jag skor like RUN DMC!

MORNNNG



Alife Rivington Club (ARC) gillar jag av en anledningen. Den enda kungen,  EARSNOTjobbar där, no more no less. I min lägenheten har jag en stor tavla som föreställer honom. Här är grundaren till  Married To The Mob  som ger en liten rundtur i deras butik på Rivington Str.

Jag har en jävla bra morgon. Vaknade nu och hade 2000 missade samtal och några sms.
Kunde inte bry mig mindre utan gjorde kaffe och spelade  The Smiths.
Ska snart röra mig hemåt för att städa inför ikväll.
Puss
P

POSTR



Det här har nog varit den bästa dagen på väldigt väldigt länge. Jag är nöjd med allt jag hunnit med och allting har gått extremt bra. Jävlar vad skönt :)

I morgon är det maskerad hemma hos mig! KOM!
Njut av bilden ovanför (tagen i Paris på våren) och lyssna på The Doors - Love Street
Puss
P

FNTSTIC MÄN



Fantastic man är en underbar tidning. Innehåller allt och som det typografi-freak jag kan vara så älskar jag den. Har ingen koll på vem som sköter layouten men vore ett drömjobb att få jobba där. Grundarna Gert Jonkers och Jop van Bennekom är genier. Dom fokuserar mycket på mannen som bär kläderna och inte så mycket på kläderna i sig. Vilket dom känns ganska ensamma om, i många fall. Har dock ingen prenumeration och om det är någon vänlig själ som känner för att ge mig en gåva så  HERES YOUR CHANCE.............  okej, jag kör solo. Fan också.


(inte så hett) Skvaller: Ikväll så kommer FilippaK, Fantastic Man och Peres Projects ha en middag i London. Väldigt intimt men antagligen riktigt riktigt roligt. Men vad är väl en bal på slottet?

P

OUT&ABOUT



Precis landat hemma. Trött som fan. Inte ätit mycket idag. En banan och en halv macka... rätt värdelöst. MEN: Mycket trevlig dag. Varit runt hela stan, kollat second hand, druckit för mycket kaffe och spelat spel (?). Hittade inga grejer däremot. Var på jakt efter en halsduk och ev. ett par skor men ingen lycka.

Ikväll blir det slappt. Mat nu, sen bad, sen Hammarby - Djurgården. Mycket lovande.
I morgon väntas finbesök från Kungsholmen. Aj aj aj, måste städa.

DAYS



Vi klipper här för idag. Bra dag idag, seg start men efter god lunch och allt möjligt fix hemma så blev det bra.Ganska seg vecka framför mig så kanske bäst att sova.

Lyssna på Perfect Day  och sov gott!

ZXXX

Det här är porr damer och herrar. Porr.

Intervju med männen bakom Adidas ZX (en av mina favoritsneakers-serier) Jacques Chassaing och Marcus Thaler.



BRKTHRGH



Once you go Barack, you never go back. Nu vinner han.

ACNE x LANVIN



Det här kommer bli otroligt intressant.
Acne kommer samarbeta med Lanvin och göra en kollektion helt i denim och kommer ta fram ALLT (då menar jag skor, jackor, smycken etc etc.). På sin hemsida beskriver Acne det som en krock mellan Acnes maskulina "arbetskläder" och Lanvin's fina material och tyger.
Som sagt: Otroligt intressant!

Det första grejerna kommer finnas i butik i November (enligt källor, läs: sent i November)

Läs mer på deras hemsida och se bilder

AWSME

Det här är en underbar bit av modern rock-historia. Helt otroligt.
Tittar ni noga så ser ni även Mr. Hammond Jr i sitt forna krull. Varför klippte han av det?!

Jack White & The Strokes - New York City Cops på Radio City Music Hall i New York.


FASCINATION



Bilder: Sartorialist

Har tänkt på den här killen flera gånger under helgen och faschinerats över hans galna kombinationer. Hans känsla för att förvåna och kombinera färger och tyger är underbar.
Även om många av er (och även jag själv) inte skulle gå ut klädd så så känns det ändå skönt att killen finns. Vågar och trotsar diverse riktlinjer med sina outfits. Kör ba!

Däremot: Jag vet ingenting om han. Han har setts på NY Fashion Week och Paris Fashion Week nu senast. Vem är han? Någon som vet, holla at me!

DÅLIGT

Jag har inte uppdaterat på hela dagen pga. jobb.
Illa. Lovar att vara bättre.

FARAWAY



Och dom är inköpta. Nu ska jag se smart ut!
Tänk vad lite "sitta-hemma-en-fredagkväll" kan göra haha :)

Shannen Doherty


Bild: Details

Det finns något extremt sexigt med Shannen Doherty. Upptäckte det för kanske ett halv år sen.
Hon är nästan aldrig aktuell ( i den bemärkelsen man brukar kalla 'aktuell') men hon är en
"klassisk
skönhet" som man hade sagt om man var 40+.

Kolla alla (4) bilder på Details hemsida!

ONT!

Jag hoppas ni har en bättre dag än jag. Jag har varit hos doktorn vid 9 (jag gick upp vid 8 och jag som alltid sagt att det bara är alkisar som är uppe innan 9 på morgonen). Sen lite ärenden på stan. Hem, städa, fixa o äta. Hem till en kompis, hjälpa honom att måla om... det var kul... men jobbigt.. nu sitter jag bara här och har ont... jävlar i min lilla låda... ont gör det.

Ingen utgång ikväll, jobbar i morgon.

EVRYTHNG IS EVRYTHNG



Jävlar vad konstig dagen har varit. Go natt.


BLOG AWRDS




Kul att Petra vann, hennes blogg är riktigt bra. Resten har jag inte mycket för.
Klang borde ha vunnit. Kenza blev årets blogg, jag läser inte ens hennes blogg.

Fan besvikelse. Dock skrattade jag rätt gott åt det här!

THE TOUCH - LE NIGHT DOMINATOR



Hur fet video som helst. Hur bra låt som helst. En bra torsdags-låt.

Kuriosa: På lördag hookar sångerskan Lina upp med fantastiska PacificSpy Bar när Green Room Sessions äger rum.

Green Room Sessions känns förövrigt som världens mest långdragna PR-Kampanj för Heineken.
Men grymt kul med bra spelningar. Har min lördag bokad så inget för mig, synd.

Monocle x LV Tokyo City Guide




Firandet av lanseringen av Louis Vuitton Tokyo City Guide har resulterat i ett antal posters som en del av guiden.
Guiden ger dig dom hetaste restaurangerna och hotellen (den fungerar precis som en vanlig turistguide med andra ord). Bara lite finare, lite bättre och... ja lite dyrare.
Men smakar det .... Den är cool iaf.

CLR WYFRERS



Funderat läänge på om jag ska skaffa mig wayfarers med fönsterglas.
Nu känns det som jag bestämt mig.
Behöver inte glasögon utan ser det mer som en schysst accessoar som kan bäras då och då.
Om inte annat så ser jag ju liiite smartare ut i glasögon. Kan vara till min fördel :)

HAVE HOPE!


Bilder: Hope-Sthlm.com

Det är så här jag vill vara klädd i år. Mörkt, stilrent.... ingenting att klaga på.
Bootsen till höger är för övrigt riktigt jävla snygga! Får kolla dom i morgon!
Outfitsen är från Hope!

Big deal idag med BlogAwards, gäsp! (jag är inte nominerad, därav sarkastisk ton).

Quantum of Solace



Verkar lovande!

FILIPPAK INTO US



I slutet av sommaren så hörde jag att FIlippaK skulle erövra USA. Kul tänkte jag och några vänner till mig som jobbar på FilippaK funderade på att söka jobb på butiken i San Fransisco. Nu börjar det bli klart och två butiker ska öppnas. Först en butik i San Fransisco och sen en i Los Angeles nästa år.


Patrik Kihlborg, tillförordnad vd för Filippa K säger:
– När vi började planera för San Fransisco var den finansiella marknaden och den ekonomiska situationen i USA inte dålig. Vi tror på en stark marknad och efterfrågan för Filippa K.


Frågan är bara hur smart det är, med tanke på USA's rådande finanskris (och världens finanskris), att expandera just nu. Modigt eller dumt?



Metro

e24

EARLY BIRDS



Bryter Babyshambles-trenden och avslutar med en Audioslave-låt.

Kan summera dagen lite:
- 2 timmars sökande efter en kund. Till slut MAILAR hon tillbaka och ber om ursäkt för frånvaro.
- 2 timmars planlöst tv-tittande, helt bortkastat.
- 2 timmars bokrecensions-skrivande (till en vän, jag är snäll).
- 1 timmes läsande av andra bloggar.
- 15min telefonsamtal med min chef (som sa "bra jobbat senast", fast jag inte ens dök upp).

Sen har jag hela dagen funderat, oroat mig och tänkt på beslutet jag får på Torsdag.
Nu blir det Californication.
Gonatt och puss.

TRAVLR



Sitter och kollar på resor.
Krav:
1. Vit strand (check)
2. God mat (check)
3. Inga svenskar (check?)

Cocoa Island Hotel på Maldiverna verkar underbart.
Lycka till med snöskottningen!

KANYE @ JUSTICE



Efter Kanye West meltdown är det ju kul att se Kanye hänga på en Justice-konsert.........................

"OBAMA, OSAMA? HUUUMMM ARE THEY BROTHERS?"



Helt otroligt. Det är år 2008. Vad händer i världen?

CNDA GOOSE



Okej... när jag bodde i Paris så var Gåsen en stor grej. Alla skulle ha en.
För mig, som sett jackan på allt löst folk i Stockholm, spydde lite i munnen varje gång jag såg en.
Nu kör GQ en liten "style-guide" som dom gör så ofta. Och första bilden ser ni ovanför.
Fan asså.... jackan är skön, jag äger en, men det finns så mycket fler bekväma och varma jackor
som folk inte förknippar med gängrån och småstadsgangsters.

Ta en titt själva

STLL AWKE

Jag är fortfarande vaken, jävlar också.
Jag kom på att jag lovat att skriva en novell åt en kompis.
Är duktig på att skriva men fan, slänga ihop något bra på en timme är sjukt.

Snart klar iaf.
Puss

THEND



Känns som det är dags för sömn. Kanske ska avsluta även denna dag med Babyshambles?
Fan, jag är fortfarande lite småsjuk och inte jobbat NÅGONTING idag. Illa.
Rätt skönt men illa haha.... Gonatt!

ALBRT HMND JR



Lyssnar obegripligt mycket på Albert Hammond Jr. Jag var ett stort fan av The Strokes och när han körde solo så hatade jag honom i några veckor men efter ha sett honom live för ett tag sen så älskar jag honom. Han har verkligen lyckats. Och eftersom det går giftas-rykten mellan honom och snygga och begåvade modellen Agyness Deyn så känns han mer aktuell än någonsin.
Får ge er några låttips.

Call an ambulance
GFC
101
Bargain of the century

Men även Agyness kan hon

DESIGNERSxUNICEF



Chanel, Jean Paul Gaultier, Prada, Yves Saint Laurent, Versace, Moschino, Louis Vuitton, Sonia Rykiel, Stella McCartney och Christian Lacroix är bara några som teamar upp med UNICEF när det ska samlas in pengar till krisdrabbade områden.
Tanken är att dom ska skapa dockor som ska vara del i den kommande utställningen.

Förra året då  -  ägde rum så fick dom in 220,000 euros som användes till att hjälpa folket i Darfur samt bygga 250 hjälpcenter. Det som händer i Darfur är någonting av det värsta som händer i världen och därför ser jag det här som någonting riktig viktigt.

Utställningen hålls på Petite Palais i Paris den 18-23 November.

BLOGGKLASSIKER

Okej, är emot listor men tänkte göra en. Känns som ett måste... och lite kul.
Snodd från KRIMSKRAMS

KLÄDER
Skor: Ett par riktigt inslitna laceups.
Sneakers: Converse (alltid vita, höga eller låga)
Jeans: Acne
T-shirt: Marc Jacobs
Underkläder: CalvinKlein

ACCESSOARER
Väska: Louis Vuitton Keepall eller gammal militär-duffelbag
Plånbok: Svart, köpt på gatan i New York
Solglasögon: Ett par aviators från franska armén.
Klocka: SecondHand-Klocka med läderarmband

TEKNIK
Tv: Stor klump på 32tum
Mobiltelefon: Sony Ericsson
Mp3: Tappat 2 iPods så ingen
Dator: MacBook

BADRUM
Tandkräm: Pepsodent White
Tvål: Blandat
Parfym: Dior Farenheit 32
Medicin: Frukt
Vitamin: Brustablett nånting
Huvudvärkstablett: Alvedon.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa JordgubbLime
Vin: Rött franskt
Öl: Samuel Adams
Bröd: Foccachia
Glass: Äter inte glass.

HEMMA
Säng: Ganska ny, skön. Märke okänt.
Lakan: Lexington. All White.
Espressomaskin: Har inte köpt någon kaffemaskin men kör kokkaffe
Kylskåp: Litet, bara tacosås och red bull där nu.

FÄRDMEDEL
Bil: Bor ju i stan?
Taxibolag: Taxi Stockholm.
Cykel: Crescent som stått rätt länge nu.

CRÅNGL?


Bild: Sartorialist

Enkel outfit med ett par Persol och en cigg.
Varför krångla till det?

ENDITNOW



Viktig vecka framför mig nu. Inte så mycket att göra. Har fram till Onsdag planerat.
Men avslutar dagen och den här veckan med Babyshambles - Blinding

Peace

WKLY WISHES



Väska: Mulberry
Klocka: Jaeger LeCoultre
Kofta: S.N.S. Herning
T-Shirt: Marc Jacobs
Skor: Alife

KÖR BA!



Go NCC?

CRUSH


Bild: Michaela Forni

Hittade Michaela Forni's blogg vääldigt sent (förra veckan) och den är ju grym!
Blivit lite småkär (note: jag blir inte kär) i Michaela under den gångna veckan. Gillar sättet hon skriver, hon verkar rolig och så är hon så snygg. Träffat henne nån gång ute men inget mer.

Känns som lite stalker-varning på det här inlägget haha.
Ajja hoppas ni har en lika bra söndag som jag.
Snart: Musslor!

SAILR



Har rotat i garderober igen. Bra på det nu. Hittade den här skepparkavajen. Guldknapparna är orginal och den är av gryyym kvalité. Kanske 30-40 år gammal och helt intakt. Underbart!
Ursäktar dålig bild. Kommer bättre.

PTE DHRTY



Pete Doherty pryder omslaget på senaste numret av Vogue Hommes. Hur motiverar dom det?
Jag älskar Pete Doherty. Han är en konstnär personifierad. Våldsam, självdestruktiv och cool.
Men: Han har ju knappast varit aktuell. Inte levererat någonting av vikt musikmässigt på en riktigt lång tid och ändå så kör dom på i samma: Pete&Kate-anda.
Hur som helst, köp numret. Klart värd att läsa!

Dålig

Dålig uppdatering. Jag har blivit sjuk. Jobbat. Allt.

Blir bättre.

Fulsnyggt?


Bild: Acne

Jag gillar den här... skulle själv kunna ha på mig den faktiskt. Men den påminner om nåt en latte-drickande mamma skulle kunna ha på sig (tvivlar inte på att jag kommer få nåt sånt i vinter) så jag tvivlar lite. Är den snygg?

Coppat från Acnejeans.com:
This is a super warm parka with a removable padded lining. It is possible to use both the outer jacket and the inner jacket by themselves. The padded inner jacket is supposed to match the hood, so in production it will be black and not blue as in the picture.

Hur som helst är den din för oblyga 4.500kr. Bra pris.........

FÁTIMA LOPES(!!)


Bild: http://www.fashion-ation.net/

Har svårt för Fátima Lopes som person. Vi har aldrig träffats personligen men de intervjuer jag sett med henne har hon betett sig lite konstigt.

MEN: Efter ha sett delar av hennes SS09-Kollektion så blev jag lite kär. Jag kan inte påstå att det är någonting revolutionerande med den men älskar, snitten färgerna och formerna. Valet av modeller kunde varit bättre. Alla liknar däremot Fátima lite (som inte är särskilt snygg).

LongDays & Paris


Bild: Cobrasnake

Har haft en riiiktigt lång dag. Började med mitt ganska "ödesbestämmande" (ord?) möte och det gick hur bra som helst. Varför oroade jag mig?! Jag klarade av allt och det flöt på bra. Sen: Jobb. Fyfan va tungt. Jag kom precis hem efter ha jobbat 8 timmar. Svinigt men bra med jobb, skulle gärna jobba 7 dagar i veckan just nu.

Random grej: Har gått runt och tänkt på Paris HELA DAGEN. Varför? Vet inte. Men det vore kul att åka dit nu, hälsa på vänner och dricka vin hela dagarna. Synd bara att jag inte kan just nu, för mycket att göra. Det blir Stockholm ett tag till.

Lars Eriksson



Jag är inget stort fan av Idol. Kollar i början för att det är kul men sen när dom blir seriösa och alla är hyfsat duktiga så blir det aptråkigt och jag slutar kolla (precis som 50% som tittar).
Men den här killen: Lars Eriksson imponerar på mig. Hans röst är otrolig och eftersom även jag älskar Bob Dylan så är det kanske inte så konstigt.
Hans låt 'Rejected Love' är riktig bra. Hoppas på Lars!

Kolla in hans MYSPACE

Days Go By



Okej, så efter ha vaknat vid 12 så rörde jag mig mot Södermalm. Diverse ärenden senare så hamnade jag på American Apparel på Götgatsbacken och stressade igenom butiken på 3 minuter. Köpte bara tröjan ovanför. Skön, snygg och bra basplagg helt enkelt. Nöjd med mitt köp rörde jag mig mot Hornsgatan för att hälsa på en kompis i en Sneakersbutik som ligger där. Pratade skit och "back in the days" i 2 timmar, jätteskönt. Sen rörde jag mig mot lägenheten, som jag inte varit i på 5 dagar. Kom dit och möttes av kläder överallt och disk, tråkigt men skönt nu när jag städat (lögn. har inte städat än).

I morgon så är stora dagen. Önska mig lycka till!  Ska försöka ta det lugnt och sova tidigt men vi får väl se hur det går.
S skulle komma förbi, var är hon?

Peace

Dagens: Bob Dylan - It aint me babe

AmApp



Jag har två stora dagar framför mig och därför kan jag inte sova. Torsdagen betyder allt för hur min höst/vinter/sommar kommer se ut.
Jag är så nervös så det är sjukt och mitt i röran så har jag fått för mig att jag MÅSTE förbi American Apparel i morgon och köpa lite grejer. Helt onödigt men det har fastnat.

Nu måste jag försöka sova
G'najt

Whyred


Det har kommit upp en ny trend i Stockholm. Trenden går ut på att hålla reda på när och var en utförsäljning ska vara. Jag upprepar: Hålla koll på när en utförsäljning ska vara.

Och i denna eminenta trend ingår också facebook-events, blogg-hetsande och div. skvaller. I morgon har Whyred utförsäljning på Jungfrugatan i Stockholm.

Jag har en förkärlek till märket. Tycker dom byggt upp deras varumärke på ett bra sätt och kläderna håller hög standard. Senast dom hade utförsäljning hamnade jag, efter mycket om och men, där rotandes bland skräp i just deras lokal. Varmt, hemskt, stökigt och sjukt oskönt. Aldrig mer, NK-Rean kändes som avslappning i jämförelse. Whyred är bra men skänk ev. överskott till Darfur istället för att svennebananer ska fynda förra årets kollektion.

Peace

Behind the scenes - Alexander Mcqueen SS09



Jag gillar Alexander McQueen men haft svårt för hans senaste grejer men nu, kolla klänningarna!

KLIPPET

JUSTICE * A CROSS THE UNIVERSE






Eftersom alla andra bloggar postat den så gör jag också det, som den justice-älskare jag är.
Så här säger Justice själva:


Hello,

We're currently working on the booklet for our next release,
A CROSS THE UNIVERSE (documentary live) and would like it to be made only of images provided by fans (though if you hate justice but have good material it's OK).

Any fun (or dramatic) picture, image, or art related to justice ?
Please send them to [email protected]

Thank you,

So-Me, Gaspard & Xavier.

- Justice



Det här kommer bli GRYMT!

William Rast SS09



Justin Timberlakes och Trace Ayalas märke William Rast tog hjälp av Johan och Marcela Lindeberg när dom skulle lansera SS09.
Johan har fått till ett jävligt coolt skägg, me like!
Även om jag har lite svårt för just William Rast så är det alltid intressant när svenska designers är inblandade.

Go morgon.

Mary-Kate Olsen "modebloggposar"



Det var bara det.

Gnatt

BLING MY THING



Vet inte hur många av er som känner till BlingMyThing ?
Hur som helst så är det den japanska designern Ayano Kimura som blingar allt från laptops till hundkoppel.
Allting började när hon skulle designa sin pojkväns iPod.
Skulle inte sitta fel med en blingad MacBook Air men får spara ett tag till, smakar det så kostar det.

Kolla på intervjun Ayano Kimura och en titt på hennes jobb

Fresh n Clean !



Städning i mitt hem är kanske inte vad folk skulle kalla städning men jag försöker.
Städningen går ut på att jag städar, helt normalt, tills jag hittar något intressant och då är det kört.
Då ägnar jag ett par minuter eller mer åt att fixa med det och sen glömmer jag bort städningen.

Den här gången var det skokartong-mysteriet.
Har GALET mycket skokartonger men var har alla skor tagit vägen?
Kan inte ge er någon exakt siffra på skokartonger men klart fler skokartonger än skor, mystiskt.

"Jag är helt förbryllad"



Klipp från 1000apor.se med StyleByMats-Mats
Det sista i klippet... HAHAHA!

Vem sa 'ekonomisk kris' ?


Bild: http://www.roman-abramovich.com

Vi hade en lång diskussion idag ang. Roman Abramovich lyxyacht.
Säljer han den och ger ett generöst bidrag så är vi ute ur den ekonomiska krisen.
Funkar inte riktigt men det var en rolig diskussion.
Skutan är värd $400 miljoner men då får du också en ubåt på köpet.
Mycket pengar men det kanske bara småpengar när man sitter på $23 biljoner?

Fler bilder

Lauren Conrad



Lauren Conrad är inte bara underbart vacker, hon är begåvad också.
Nu har hennes linje Holiday 2008 kommit ut och den går väl inte att jämföra med de större designerna men den är ingenting man ska underskatta. Det bådar gott för tjejen från The Hills.

REA @ CALIROOTS



Bla. rea på sneakers. En modell av mina favoriter Adidas ZX800 finns att få för 50% av priset.

SKYNDA FYNDA!

Sun



Jag hade en skitdag. Fram till 16.00 idag. Då ringde telefonen och helt plötsligt har jag den bästa dagen någonsin. Fortfarande mycket jobb... snarare mer.... men jag mår prima.
Hoppas ni mår lika bra!

Peace

Jobbe



Jobbet håller på att döda mig. Jag är inget stort fan av måndagar.
Förlåt för tråkigt inlägg.

LIMOLAND X CRESCENT DOWN


Jag är på väg att ge upp drömmen om att jag skulle ligga på en strand i Kalifornien till sommaren behagar att infinna sig i Sverige. Så jag har kollat lite dunjackor och har bestämt mig för vad jag vill ha på mig när snöstormen kommer.

Jackan finns på Colette och är din för €545.

Rainy Day Women



Jävla väder

Hedi Slimane Diary



Det är egentligen ingen nyhet att Hedi Slimane för en bilddagbok på HediSlimane.com men för er som inte visste det så är det absolut värt att ta en titt.

Mycket foto-tips idag.

Mattias Fredriksson Photography


Bild: Mattias Fredriksson

Mattias Fredriksson är antagligen den största actionsport-fotografen vi har i Sverige.
Och det är inte konstigt att han blivit så stor. Han är en helt otrolig fotograf.
Även om jag hade sett lite mer bredd i hans fotografering är han grym på det han gör.
Senast i raden att anställa honom är skidåkaren Jon Olsson som vill att han ska fotta Jon Olsson Invitational

Spenderade 1 timme på hans hemsida MattiasFredriksson.com.
Ta en titt, helt otroliga bilder!


Peter Ingwersen



Peter Ingwersen, fd. Global Brand Director på Levis och grundare av märket Noir. Ett geni.

A day in the life of Peter Ingwersen

Liten intervju



This is Paris


Bild: Cobrasnake

Det här är Paris.
En pratglad kille med hjälm och jeansjacka.
Den sjukt nervösa killen till höger.
Killen i bakgrunden som är sne och undrar varför folk fottar.
Veckans bild, gott folk.

Musica






Vi dricker favoriten Periquita och har dessa 2 låtar på repeat. Det luktar urspårning lång väg.
Vi ses i morgon.

Peace

Outgang



Svag människa, det blir utgång.

Tröja & Jeans - Stray Boys
Klocka - Second Hand
Skor - Converse.

Kanske lite tråkigt men bekvämt.

Back in Memories



Efter ha suttit och kollat igenom SS09 nu är jag besviken, på herr-delen.
Damernas designers representerade medan tex Kris Van Assche (Backstreet Boys 2009?) och Marc Jacobs (Back to rehab?) töntade sig igenom hela herrarnas säsong.

Tänker tillbaka på Dior Homme SS05 med Hedi i fronten.
Ljuvligaste, underbaraste och alla andra superlativ.
Hedi Slimane for president.

Kommer nog få skit för det här men: Modevisningar börjar bli tråkigt.

Nosejob


Bild: Dear God

Man kan göra mycket med en kaffekopp, designmässigt that is.
Jag har en fetisch för kaffekoppar och helt naturligt älskar jag FilippaK's collab med Rörstrand. Har alla modeller.
Och när jag såg den här bilden kände jag att jag ville visa den, nothing more nothing less.
Vet däremot INGENTING om den... så vet någon nåt, Holla at me!

Kate Moss Gold Sculpture


Bild: Examiner

Marc Quinn har gjort en 50kg tung guldstaty av den brittiska modellen Kate Moss.
Statyn kallas 'Siren' och är den största guldstatyn som gjorts sen egypterna härjade.

Statyn går att beskåda på British Museum i London.


Kanske ska ringa den där Marc Quinn, vore inte fel att ha en guldstaty av sig själv...

Cali Dreamin'



Pratade med en vän från Kalifornien idag och hon ville att jag skulle komma och hälsa på.
Vem byter INTE ut höst-stockholm mot det på bilden ovan?

Men, verkligheten är: Jag hinner inte eller så har jag inte pengar nog. Tough shit!

Fredag 02.30

Jag jobbar. Tänkte bara säga det. Jag jobbar.

Kunde varit och druckit öl, gratisdrinkar, skrattat åt dåliga skämt och haft det bra.

Men jag jobbar. Deadline på måndag. Inga konstigheter.

Puss

OASIS släpper nytt album!



OASIS släpper nytt album på måndag. Jag har verkligen sett fram emot det här som det stora Oasis-fan jag är.
Albumet heter Dig Out Your Soul och du kan få ett smakprov på Oasis Myspace.

Puss

Victorias senaste modell: Marisa Miller



Senaste tillskottet i Victorias Secret armé av änglar är Marisa Miller.
Hon har gått några visningar redan men nu tar hon setegt fullt ut och blir Victorias ansikte utåt.

Jag klagar inte, även om Gisele Bündchen slår en aning högre.


Sömn

Jag måste verkligen jobba på det där med sömnen. Klockan är snart 5, shit.
Jag jobbade fram till halv 3 sen har jag bara fixat massa skit istället för att sova, dumt.
Dålig på att sova men jag jobbar ju också nästan bara på kvällarna.

Nu: Sömn. Peace Gonatt!


Pharrell - Frontin'


JOBB

Fyfan vad jag jobbar. Helt sinnes. Och jag är inte klar än, blir sent.
Jobbat med en grej hela veckan. Jävlar i min lilla låda vad jag blir trött.


Tour of BAPE STORE Tokyo



Försökt posta en video från GQ men det har inte funkat sååå här är länken.
Hur som helst. GQ besökte Bape-affären i Tokyo, kolla övervåningen! Helt otroligt!


BAPE STORE TOUR


PS. Kolla också in deras Phantom. Inga konstigheter. 

Travel Quis



This Traveler IQ was calculated on Wednesday, October 01, 2008 at 03:58PM GMT by comparing this person's geographical knowledge against the Web's Original Travel journal's 3,131,788 travelers who've taken the challenge.



Har skaffat mig ett beroende. Har några laster men den här är väldigt underlig.
Jag har blivit smått besatt av det här "Kart-spelet". Går ut på att pricka ut städer, platser etc. på en karta.
Passar iofs. bra att göra medans det regnar.

Rainy Days



Så tråkigt väder. Det enda jag gjort idag var att ha ett möte och när jag kom dit så regnade det. När jag gick så regnade det och under tiden vi satt där regnade det. Skitväder. Inte sagt det men jag har bott några år i Paris och det är den enda staden där jag gillar när det regnar. Paris klär i regn.... om man kan säga så?


Stuff I need



Så... dagen blev lång men inte varit alltför trött.
Jobbat med en hemsida hela dagen, ätit lunch med min brorsa, spelat FIFA09....  No more no less.
Tänkte jag skulle göra ett collage med saker på "ska-ha-lista".

Windrunner från Nike.
Skor från Adidas
Jeans från Acne
T-shirt från Acne
LA Dodgers keps
Boken Saber Mad Society


Nu sömn. PEACE

RSS 2.0